Weckpotje 'Flamande'/achterham/witte asperge/ei/peterselieolie
Weckpotje 'à la Flamande'/achterham/witte asperge/ei/peterselieolie
€15,50
Incl. btw
Weckpotje 'à la Flamande', achterham van Limburgs kloostervarken, witte asperge, dagvers scharrelei en peterselieolie.
Bereiding:
Laat het weckpotje goed op kamertemperatuur komen.
Verwarm de oven voor op 90 graden Celsius.
Verwarm het weckpotje ca. 15 minuten au bain-marie in een lage schaal met net gekookt water (zet het geheel in de oven), water ruim onder de rand van het rubber/de deksel.
Trek aan tafel het rubberen lipje naar je toe en verwijder het glazen deksel.
Dit gerecht staat in ons Paasmenu en is in de dagen voor het Paasweekend
uitsluitend verkrijgbaar in de slagerij (niet online); zolang de voorraad strekt.