Tbone steak Black Angus, dryaged | Slagerij De Leeuw, Amsterdam
Tbone steak Black Angus (5 weken dryaged)
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Dryaged Tbone steak (haas, entrecote en been) van het Black Angus rund, 5 weken gerijpt in Arno's rijpkast.
Prijs per 100 gram E 8,50; te bestellen vanaf ca. 1,5 kilo.
Bereiding:
Laat de tbone op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 90 graden Celsius.
Braad rondom aan in een pan met bruin bruisende roomboter op middelmatig vuur
en gaar verder in de oven totdat een kerntemperatuur is bereikt van 45-46 graden kern in het haas gedeelte. Steek ter check de meter even tegen het bot aan en haal weer iets terug; overal dient bovenstaande temperatuur te zijn bereikt.
Kerntemperatuurmeters zijn ook bij ons verkrijgbaar.
Heerlijk met onze sauce bearnaise!
Verkrijgbaar in de slagerij (niet online); zolang de voorraad strekt.
Staat ook in ons Paasmenu en is te bestellen voor het Paasweekend.
#t-bone #dryaged #dryage