Spaans zuiglamsboutje 'navarin'
Spaans zuiglamsboutje 'navarin'
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Langzaam gegaard zuiglamsboutje 'à la navarin'; 12 uur gegaard
met eigen lamsjus, meiraap, wortel, aardappel en tomaat.
Voor 2-3 personen.
Getoonde prijs is per 100 gram; wordt gewogen in de winkel.
Verwarming:
Laat het zuiglamsboutje in de nog gesloten vacuumzak op kamertemperatuur komen.
Verwarm de oven voor op 90 graden Celsius.
Verwarm de gesloten zak ca. 1 uur in een schaal of op een ovenplaat (tegen risico van lekken) in de oven.
Haal alles uit de vacuumzak, verwijder het bot en serveer het vlees, de jus en het groentengarnituur op voorverwarmde borden.
Dit lamsboutje is van het van het meest zachte en smaakvolle, door ons rechtstreeks
uit Spanje geïmporteerde zuiglam van het ras Castellan.
Het Castellan is een paar weken ouder dan het Churra. Afkomstig van oeroude
weidegronden vol grassoorten en kruiden op de hoogvlaktes van Castilië, noordwest-Spanje.
Het zuiglam is uitsluitend met moedermelk gevoed en is maximaal 30 dagen oud.
Het is van de beste kwaliteit en heeft een bijzondere, kenmerkende smaak.
Getoonde prijs per 100 gram. Indicatie: een boutje weegt ongeveer 800 tot ca. 1000 gram incl. jus en klein groentengarnituur en is voor ongeveer 2-3 personen.