Gevogelte | poultry | Slagerij De Leeuw | gourmet & deli | Amsterdam
GEVOGELTE
Bij het selecteren van gevogelte voor onze klanten gaan wij uit van de volgende selectiecriteria.
Ze worden extensief gehouden; dat wil zeggen dat ze voldoende ruimte krijgen om buiten te scharrelen
zodat ze zich tegoed kunnen doen aan alles wat de natuur te bieden heeft, bijgevoerd met uitsluitend natuurlijk voer (granen).
Het zijn langzaam groeiende rassen en zoveel mogelijk volwassen dieren die een stressloos bestaan leiden.
Wij bieden u het meest verfijnde en delicaat smakend gevogelte uit de Franse Bressestreek, onder zeer strenge controle i.v.m. het A.O.C. keurmerk (Appellation d’Origine Controlée).
Uit de Bresse afkomstig zijn parelhoender, kalkoen, kapoen (gecastreerde haan), duif, gans en eend (canard (M) en canette (V).
Daarnaast hebben we de gekwalificeerde Label Rouge maïskwartel uit Les Landes (zuidwestelijk Frans kustgebied), de Impérial-duif uit de Anjoustreek (middenwest-Frankrijk), Franse maïscoquelet, 100% betrouwbare Hollandse eko-kip en roodpootpatrijs.
Het Franse Label Rouge predikaat staat garant voor natuurlijke voeding, een langer leven en voldoende bewegingsruimte. Het gevogelte arriveert bij ons compleet en gesloten met kop, poten en ingewanden; we maken ze schoon waar u bij staat.
Het aanbod van sommige vogels is seizoensgebonden.
Bresse gevogelte (Frans)
14 Producten
Divers gevogelte
59 Producten