Coquelet (haantje) uit de Bresse | Slagerij De Leeuw
Coquelet (haantje) uit de Bresse
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Coquelet (haantje) uit de Franse Bressestreek.
Gewicht ca. 800-850 gram, voor 1 tot 2 personen.
Braadtijd ca. 40 minuten in een op 180 graden Celsius voorverwarmde oven, of
ca. 2 uur in een op 130 graden Celsius voorverwarmde oven; afhankelijk van uw oven.
Haal de coquelet voor het braden eerst ongeveer een half uur uit de koelkast.
Panklaar geleverd. Desgewenst gekruid met gekneusde peper en zeezout
(dit dan graag even aangeven in het vakje 'Opmerkingen' in het bestelproces).
Indien u de coquelet gekruid en gevuld wenst met sjalot, verse knoflook
en verse kruiden, kiest u dan voor optie 2 in het dropdown-menu.
Online prijs per stuk.
(winkelprijs E 2,50 per 100 gram; wordt gewogen bij aankoop in de slagerij)
Indien niet op voorraad: vergelijkbaar alternatief is de maiscoquelet.